Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 10.07.2019
EGI’s caffe shpall konkurs pune për:


- 6 kamarier/e (3 femra, 3 meshkuj)


Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përgaditja dhe shërbimi i:
 1. Kafesë dhe pijeve 
   
 2. Ëmbëlsirave të ndryshme
 • Planifikimi i detyrave dhe përgjegjësive në vendin e punës
   
 • Orari i punës me ndërrime
   
 • Kohëzgjatja e orarit 8 orë pune
   
 • Zbaton detyrat e dhëna nga mbikqyrësi
   
 • Raporton në baza të rregullta tek menaxhmenti - mbikqyrësi


Kualifikimet e kërkuara:

 • Përgatitje shkollore - minimum shkolla e mesme
   
 • Përvojë pune
   
 • Aftësi të mira komunikimi dhe ndërtimi i marrdhënieve kolegiale
   
 • Respektimi i rregullave në punë
   
 • Aftësi të mira prezentuese të shërbimeve dhe produkteve
   
 • Njohja e gjuhës angleze (përparësi)

Të gjithë të interesuarit të kontkatojnë në numrin e telefonit 049 302 972 dërgojnë CV e tyre në emailin: egiscaffe@gmail.com
Adresa: Veternik, Prishtinë

EGI caffe
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)