Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 07.06.2019
Roof shpk
                                   Konkurs Punësimi


Roof Sh.p.k për njësit e saj
                                         1. "Roof food"
                                         2. "Roof Bistro"
                                         3. "Roof burger"

hap konkurs plotësues pune në  pikat  shërbyese në Prishtinë.

                        
                             1. Kamarier

                          
       Detyrat dhe përgjegjësitë:
- Entuziazëm dhe pasion për të ofruar shërbim të shkëlqyer
- Përpikmëri, mirësjellje dhe kujdes ndaj klientëve
- Aftësi të mira komunikimi me klient
- Ambicie dhe motivim


Kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë duhet të aplikojnë përmes Webfaqes: tregugroup.com apo  e_mailit:  info@tregugroup.com, poashtu dhe ta dergojnë CV në numrin Viber dhe +383/49/933/576*Kontaktohen për intervistë vetëm më të vlerësuarit.


roof
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)