Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 07.06.2019
Konkurs Punësimi:


Tregu Group kërkon të zgjërojë familjen e sajë duke shpallur konkurs pune në këto pozita:


-SektoristDetyrat dhe përgjegjësitë:

Përvojë pune të shtijes me pakicë.
Përgjësi për sektorin e caktuar.
Aftësi të mira komunimkimi.
Ambicie dhe motivim.

Apliko për tu bërë pjesë e një vendi të ngorhtë me kushte të mira pune.


Kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë duhet  të aplikojnë permes:
Web: http://www.tregugroup.com/
apo  e_mailit: info@tregugroup.com
Dhe ta dergoni CV-në numrin Viber: +383/49/933/576
Ju mirëpresim

TREGU GROUP SHPK
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)