Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 31.05.2019
O T Capital shpall te hapur vende te lira te punes ne kategorine Call Agent per gjuhe Gjermane dhe gjuhe Angleze.

Kushtet qe duhet te plotesohen :

-Njohja e gjuhes perkatese
- Shkathesi te mira komunikimi
-Fleksibilitet dhe vullnet per te punuar ne grup

Ofrojme :
-Atmosfer te mire pune
-Mundesi per avancim
-Pune stabile
-Mundesi per te fituar bonuse te shumta
-Vikendi i lire

Per me shume informata na kontaktoni : +383 49 365 160
Per te aplikuar dergoni Cv tuaj ne email adresen tone: hr.ot.capital@gmail.com

Apliko tani per tu bere pjese e ekipit tone!

OT Capital
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)