Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 02.06.2019
Aftësitë / Eksperienca:

• Të kenë aftësi të mira komunikimi të gjuhës Gjermane
• Të ketë përvoje të punes në Call Center
• Të jenë të motivuar dhe të gatshëm për punë


Çka ofrojmë ne?
• Punë me klientë ekzistues
• Kushte të mira pune në një ambient cilësor dhe të rehatshem
• Kontratë të rregullt dhe pagesë të kontributeve dhe pensioneve
• Pagesa  të kenaqshme të niveleve europiane

Kontakti:
Tel: +383 49 412 373

Vodafone GmbH
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)