Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 29.05.2019
ESTEMED MEDICAL CENTER shpall konkurs :

TITULLI I VENDIT TË PUNËS:  Kontabiliste ( femër)

VENDI I PUNËS:    Prishtinë
NR. I POZITAVE TË LIRA:  1

PËRGJEGJËSITË :

• Kontrollon regjistrimin faturave te blerjes shitjes
• Përgatit deklaratat mujore, tremujore dhe vjetore për pagesat e tatimeve të Administratës Tatimore të Kosovës;
• Mirëmban dosjet financiare dhe të dhënave;
• Ndjek dhe merr pjesë në takime zyrtare të nevojshme.
• Njohuri për punë me kompjuter dhe gjuhë angleze
• Përvojë pune

KUALIFIKIMI DHE PËRVOJA:

Kualifikim Universitarë të fakultetit  Ekonomik

Kadidatet e intersuar CV e tyre mund ti dergojne ne e-mail adresen: estemedmedikal@hotmail.com

ESTEMED - QENDRA ESTETIKE
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)