Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 29.05.2019
Kerkojme ndimes kuzhine me orar te plote pune 8 ore, me pervoje pune.

Kushtet që ofrojme ne:
  • Kontrat pune dhe
  • Pushim ligjor.
Kushtet qe kerkojme:

Të banoj në Prishtinë

• Takimet për intervistë merren vetëm me termine, qe mund te na shkruani në e-mail resto@lebouchon-ks.com. Ose ne numrin kontaktues te restaurantit +38349957888


LE BOUCHON
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)