Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 30.04.2019
ZEPTER KOSOVA shpall konkurs për :

Menaxherë/e të shitjes  (4 Pozita) Prishtinë

Kriteret :

1. Mosha 28 -35 vjec  (familijar/e)
2. Paraqitje dinjotoze (zyrtare)
3. Të ketë përvojë pune në shitje dhe në menaxhim të shitjes.
4. Të ketë aftësi të mira komunikimi.
5. Aftësi menaxhuese  të kohës dhe veprimit.
6. Aftësi të punojë nën presionin e afateve kohore dhe targeteve të shitjes.
7. Preferohet të posedoj patent shofer të kategorisë B

Përgjegjësitë:

• Të realizon kuotat e shitjes personale.
• Respekton rregulloren e  punës .
• Udhëheq projektin e caktuar,brenda një afati të përckatuar kohorë,përmbush targetet e projektit.
• Promovim të kulturës dhe vizionit të kompanisë, nxit një mjedis të orientuar drejt suksesit.
• Negocion me klientin për termat dhe kushtet, mbyll kontratën dhe informon atë për të drejtat edhe detyrimet që lindin me nënshkrimin e kontratës. Siguron zbatimin me korrektësi të kontratës me klientin.
• Menaxhon asistentet – prezentueset ( këshilltarë / e të Zepter`it).
• Monitoron bisedat me klientë,ofron asistim dhe ofertë.
• Mbanë shënime për komentet e klientëve.
• Zhvillon bisedat shitëse.
• Kontaktet e klientëve i trajton me konfidencialitet

Përparësi :
Kandidatët me ekpseriencë në menaxhim dhe shitje direkte.
Zepter ju ofron :
• Të jeni pjesë e Brendit me Renome Botërore “ZEPTER”.
• Afirmim shoqerorë dhe psikologjik.
• Konrtatë pune, pagë fikse dhe provizion personal.
• Prodhime të Zepter, dhurata dhe bonuse të ndryshme mujore dhe vjetore.
• Trajnime dhe Seminare të ndryshme,zhvillim të karrierës përmes ideve dhe projekteve të inicuara nga  ju.
• Karriere të sigurtë.

Konkursi është i hapur deri më : 30.04.2019 Mund të dërgoni CV në : info@zepterkosova.com   &  gezimsherifi@zepterkosova.com

Zepter Kosova
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)