Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 15.05.2019
Petrol Company SHPK shpall konkurs për vende të lira pune në pikën e saj në Vitomeric  KK Pejë.

Konkursi është i hapur për pozitën :
Shites i derivate (punëtor pompe)

Të interesuarit të lajmrohen në numrin 049 799 598
dhe 049 448 041

Petrol Company SHPK

Petrol Company - Vitomerice-Peje
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)