Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 15.05.2019
Bëhu pjesë e kompanisë më të madhe në auto-industri!

Auto Mita, në fazën e zgjërimit mirëpret anëtar të ri për t'iu bashkuar familjes së madhe të Renault, Nissan & Dacia.

Pozitë e hapur për:
Mekanik - një pozitë

Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore:

· Riparon veturat që përcaktohen nga udhëheqësi;
· Kujdeset për pajisjet e servisit;
· Të jetë korrekt me porositjen e materialeve dhe administrimin e tyre;
· Të bashkëpunojë me departamentet përkatëse;
· Të zbatojë masat e sigurisë.

Specifikat e punës:

· Përvojë relevante;
· Duhet të jetë në gjendje të punojë nën presion;
· E preferueshme te ketë njohuri të gjuhës serbo-kroate.

Të interesuarit mund të kontaktojnë në:
Tel. : +381 (0)38 600 045 ose të dergojnë CV-të e tyre në info@automita.com

Auto Mita shpk
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)