Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 15.05.2019
Eja e bashkohu kompanisë lidere në auto-industri!

Auto Mita, në fazën e zgjërimit mirëpret anëtarë të ri për t'iu bashkuar familjes së madhe të Renault, Nissan & Dacia.

Pozitë e hapur për:
Inxhinier i veturave – Mekatronikë (një pozitë)

Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore:

· Bën zgjidhje për problemet në vetura duke përdorur proceset mekanike, elektronike dhe teknologjinë kompjuterike;
· Aplikon sisteme të përparuara të kontrollit;
· Bën modelimin, simulimin dhe analizën e sistemeve komplekse mekanike, elektronike;
· Përditëson pajisjet dhe softuerët në njësitë e kontrollit;
· Bën diagnostifikimin e veturave dhe vlerësimin e shkaqeve të problemeve;
· Riparon automjetet dhe sistemet e tyre;

Specifikat e punës:

· Përvojë relevante;
· Të ketë shkathtësi të shkëlqyeshme ndër-personale dhe të komunikimit;
· E preferueshme të ketë Diplomë Universitare në fushën e Mekatronikës

Të interesuarit mund të kontaktojnë në:
Tel. : +381 (0)38 600 045 ose të dergojnë CV-të e tyre në info@automita.com

Auto Mita shpk
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)