Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 30.04.2019
KONKURS PUNE

Kerkojmë punëtor për prodhimin e dyerve dhe dritareve nga PVC

Të ketë përvoje pune në ketë lemi të prodhimit

Afati i konkursit deri më datën 30.04.19

Tel: +377 (0) 44-172185
Tel: +377 (0) 44-121892
E-Mail: Verbani2@hotmail.com

VERBANI ntp
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)