Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 15.05.2019
Gërlica Company sh.p.k me seli në Babush, Ferizaj hap konkurs për një pozitë.
  1. Inxhinier i Gjeodezisë i Nivelit Bachelor ose Master
Kandidati duhet ta ketë përvojë pune në matje gjeodezike, kryesisht në projektet e infrastrukturës rrugore dhe kanalizime

kandidatët e interesuar ta dërgojnë CV'n në email adresën
gerlica_company@hotmail.com


Gerlica Company SH.P.K
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)