Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 12.05.2019
Kualifikimi i kerkuar:
- Eksperience e punes minimum 2 vite si teknik i mirembajtjes apo shtepiak.
- Njohuri te mira ne mirembajtje te dyerve, dritareve dhe pasijeve tjera.
- Aftesi per te punuar i pavarur dhe ne ekipe.
- Riparimi dhe/ose zevendesimi i pjeseve te demtuara
- Njohuri te mira ne saldim e domosdoshme
- Asiston ekipen ne rast nevoje.
- Njohuri ne fusha tjera - perparesi

Gjuhët e kërkuara:
- Shqip-Shumë mire
- Anglisht-avantazh

Lloji i punësimit: Me orar të plotë
Përvoja: (vite): Se paku 2 vite pervoje pune
Lokacioni i punës: Prishtine, Zona
Industriale, Kosove

Kandidatët e interesuar të aplikojnë në hr@itbmgroup.com


itbm group
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)