Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 31.03.2019
StarTech Motors shpall konkurs për pozitën : Agjent Tregtar

Kualifikimet e kërkuara:
- Patentë Shoferi – Kategoria “B”,
- Përparësi njohja e Gjuhës Angleze,
- Përvoja e punës – njohuri në shitje/marketing dhe njohuri bazike në produktet tona
- Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese,
- Të ketë imazh profesional, etikë dhe sjellje të mira.
- Përparësi njohja e Gjuhës Angleze,
- Aftësi të mira negocimi dhe bashkëpunimi,

Detyrat dhe përgjegjësitë:
- Arritja e objektivave mujore të përcaktuara, të shitjes mujore.
- Vizitat e rregullta tek klientët sipas planit dhe raportimi në baza ditore gjatë vizitave në  terren.
- Prezantimi i produkteve të kompanisë, listimi I produkteve të reja dhe komunikimi i përditshëm  me klientët për shitjen e produkteve.
- Zhvillimi i brendeve të kompanisë.
- Përgjegjës për plotësimin e qëllimeve të përcaktuara dhe zhvillimin e marrëdhënieve me klientë në territorin e caktuar.
- Identifikimi i mundësive të reja të shitjes.
- Përgjegjës për zhvillimin e komunikimit brenda ekipit,
- Krijimin dhe mbajtjen e marrëdhënieve efektive me klientët aktual dhe potencial në të ardhmen dhe
- Detyrat e përcaktuara nga mbikëqyrësi.

Për aplikim dërgoni CV-në tuaj në e-mail adresën: info@startech-ks.com
Konkursi zgjat deri më 31/03/2019

StarTech Motors
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)