Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 13.04.2019
Kompania ‘’Natyra Dea SH.P.K’’ shpallë konkurs pune:

-AGJENT I SHITJES në rajonin e Ferizajit
-AGJENT I SHITJES në rajonin Prishtinë-Mitrovicë


KRITERET:
-Të ketë përvojë pune njëvjeqare(1 vjeqare) në regjionin për të cilin është shpallë konkurs,
-Të jetë i motivuar për punë,
-Të jetë komunikativ,
-Të jetë i këtij regjioni,
Të ketë patent shofer.

DETYRAT:
-Kryerjen e vizitave tek klientet të cilët ia përcakton kompania,
-Avanson pozitat e produkteve të kompanisë,
-Raporton në baza javore te menaxheri.

ÇFARË OFROJMË NE:
-Pagë fikse dhe me përqindje,
-Mundësi zhvillimi në sektorin e shitjes,
-Rregullimin e udhëtimit.

Kandidatët duhët të dërgojnë CV-në e tyre në E-mailin: deakosove@gmail.com,
Ose  mund të na kontaktojnë në numrin: 049712 104

T: +377 45 506 766
M: +355697777966
Deakosove@gmail.com - dea-ks.com
Hajvali - Prishtinë, Kosovë

Natyra DEA shpk
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)