Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 13.04.2019
Kompania ADSARUS hap 2 Konkurse Pune si mëposhtë:

1. KONKURSI I PARË - GRAPHIC DESIGNER
-
Je dizajner dhe po kërkon punë?
ADSAURUS po kërkon dizajner!

Nëse ke përvojë pune, je kreativ dhe ke vullnet të punosh në ekip, atëherë mos prit, por dërgo CV-në tënde në e-mail adresën:
edi@adsaurus.io

ADSAURUS DIGITAL MARKETING AGENCY
-
Lokacioni: Prishtine
Pozita: Dizajner
Telefoni: 043900001
Email: edi@adsaurus.io 
-


ADSAURUS
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)