Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 13.04.2019
Je fotograf dhe po kërkon punë?
ADSAURUS po kërkon Fotograf!

Nëse ke përvojë pune, je kreativ dhe ke vullnet të punosh në ekip, atëherë mos prit, por dërgo CV-në tënde në e-mail adresën:
edi@adsaurus.io

ADSAURUS DIGITAL MARKETING AGENCY
-
Lokacioni: Prishtine
Pozita: Fotograf
Telefoni: 043900001
Email: edi@adsaurus.io

ADSAURUS
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)