Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 12.04.2019
Capital Investment Group - Call Center

Kerkohen Operatore te Gjuhes Gjermane
Me dhe pa eksperience
Part Time dhe Full Time
Page baze + Bonuse

Kontaktoni: 049-697-444
E-mail: recruit@capinvgroup.com

Lokacioni: Pejton, Prishtine

Capital Investment Group - Call Center
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)