Kthehu

Teknologji Informative - It

Dizajner
Primex Fushë Kosovë 23ditë të mbetura
Përshkrimi Afati për aplikim: 12.04.2019
DIZAJNER/E

Kushtet:

• TË KETË NJOHURI TE MIRA NE PROGRAMET ADOBE PHOTOSHOP,INDESIGN,ILLUSTRATOR,CINEMA 4D etj.
• TË JETË I/E AFTË PËR PUNË NË GRUP DHE PUNË NËN PRESION

Vendi: Fushë Kosovë

Per te aplikuar dergoni CV ne : erzenisma@forestdream.de

ADRESA : Fushë Kosovë : “Rr. Nëna Terezë”,
TEL: +386 49 937 846

PRIMEX
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)