Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 12.04.2019
ZHVILLUES/E NE SQL

Kushtet:

• TË KETË NJOHURI TË MIRA NË MSSQL
• TË JETË I/E AFTË PËR PUNË NË GRUP DHE PUNË NËN PRESION

Vendi: Fushë Kosovë

Per te aplikuar dergoni CV ne : erzenisma@forestdream.de

ADRESA : Fushë Kosovë : “Rr. Nëna Terezë”,
TEL: +386 49 937 846

PRIMEX
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)