Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 13.04.2019
ASISTENT / E NË ADMINISTRATË

Kushtet:

• TË KETË NJOHURI TË MIRA NË KOMPJUTER
• TË JETË I/E AFTË PËR PUNË NË GRUP DHE PUNË NËN PRESION

Vendi: Fushë Kosovë

Per te aplikuar dergoni CV ne : erzenisma@forestdream.de

ADRESA : Fushë Kosovë : “Rr. Nëna Terezë”,
TEL: +386 49 937 846

PRIMEX
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)