Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 12.04.2019
Brunata OOD kërkon një Menaxher për vendin e ndërtimit në Prishtinë

Kualifikimet e kërkuara për këtë pozitë janë:

* Përvoja  teknike
*  Njohja e  mirë të gjuhës angleze;
* Saktësi, aftësi të forta komunikimi, efikasitet;
* Njohuri të Microsoft Office;
* Patentë shoferi

Përgjegjësitë:

* Komunikimi me palët e interesuara;
* Organizimi i ekipeve punuese në punën e tyre të përditshme;
* Furnizim me materialet dhe pajisjet e nevojshme;
*Mbikëqyrja e punës;
* Raportimi i progresit në baza ditore;

Ne ofrojme:
* Kontrat punës 12 muaj(me mundësi për zgjatje)
* Punë me orarë të plotë
* Shpërblim motivues;

Ju lutemi, dërgoni CV-në tuaj në gjuhën angleze në adresën elektronike: galena.petkova@brunata.bg

Vetëm kandidatët/et e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Brunata OOD
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)