Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 12.04.2019
“Agro Com” SH.p.k. me seli ne Fushë Kosovë shpallë konkurs për pozitën:

Punëtor në ngarkim dhe shkarkim (1 Pozitë)
Vendi i punes: Fushe Kosove

Kushtet:
• Të jeni person i motivuar dhe i përkushtuar,
• Mosha 20 – 40 vjeç,

Detyrat:
• Ngarkimi dhe shkarkimi i mallit,

Ofrojmë:
• Kushte të mira të punes,
• Paga 300 Euro Neto.

Orari i punes: Orari i punes 08:00-16:00.

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke dërguar CV-në në e-mail adresën: agrocom@gmail.com
Nr. kontaktues: 044-844-318Agro Com ShPK
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)