Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 28.03.2019
Smart Tech Solutions është kompani me bazë në Prishtinë por që operon në gjithë Kosovën.

Fushat kryesore me të cilat operon janë Sistemet e Sigurisë elektronike (Kamera, Alarme, Access Control, GPS Tracking, etj) dhe IT.

Si rrjedhoje e zgjerimit të biznesit është shfaqur nevoja për Teknik të ri Instalues – Praktikë me mundësi punësimi.

Kriteret që duhet plotësuar aplikantët janë:

– Të kenë të përfunduar minimum shkollën e mesme
– Njohuri të punës në instalime të sistemeve të sigurisë si Kamera të sigurisë, Alarme, Access Control etj- e preferuar;
– Të kenë patentë shoferi valid, kategoria B;
– Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore në një ambient dinamik.

Aplikantët luten të dërgojnë CV e tyre në e-mail adresën: info@smartkosova.com  deri më datën: 28.03.2019

Vetëm kandidatët që i plotësojnë kriteret do të kontaktohen për intervistë.

Smart Tech Solutions
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)