Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 11.04.2019
O.T Capital nje kompani nderkombetare kerkon Agjent te Gjuhes Gjermane.

Ofrojme:
  • Kushte te mira te punes
  • Atmosfere te ngroht te punes
  • Trajnime te rregullta
  • Mundesine per te fituar bonuse te larta
  • Vikedin e lire
Kerkesat:
  • Njohje te Gjuhes Germane
  • Shkathesi komunikimi
  • Eksperienca ne shitje perben avantazh
  • Fleksibilitet dhe  pune ne grup
Ofrojme punen ideale per ju!

Apliko tani per tu bere pjese e ekipit tone.

Dergo CV-ne tuaj ne:  hr.ot.capital@gmail.com

Per me shume na kontaktoni: +383 49 365 160

O.T Capital

OT Capital
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)