Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 01.04.2019
- Kompania KUJTESA kërkon të punësojë 23 Agjent të Shitjes në terren.

Agjentet kerkohen per qytetet me poshte:

- Podujeve - 2
- Vushtrri - 2
- Peje - 2
- Prizren - 2
- Gjakove - 2
- Ferizaj - 2
- Istog - 2
- Decan - 2
- Viti - 1
- Mitrovice - 1
- Drenas - 1
- Suhareke - 1
- Rahovec - 1
- Dragash - 1
- Elez Han - 1


Detyrat dhe përgjegjësitë :
 • Hulumtimi i tregut dhe gjetja e klientëve të ri
 • Viziton klientët, promovon dhe shet produktet e Kujtesës për persona fizik.
 • Përfaqëson denjësisht Kujtesën tek publiku; qoftë në telefon apo në takime
 • Prezentimi i ofertave/sherbimeve të Kujtesës
 • Bërja e kontratave me marrëveshje dhe përcjellja e punës së shërbimeve teknike deri në kyçjen e klientit në rrjet.
-    Kushtete financiare :

Page baze dhe inscentiva te larta

Kualifikimet:
 • Të posedojë aftësi udhëheqëse dhe të jetë analist i mirë;
 • Fleksibil dhe i përgatitur për tu adaptuar me ndërrimet eventuale në treg;
 • Të jetë energjik, të ketë iniciativë, kreativitet dhe aftësi të mira komunikimi.
 • Të posedoj aftësi të mira interpersonale;
 • Të ketë përvojë pune në shitje.
 • Posedimi I patent shoferit do te ishte perparesi
Njohuri të produkteve dhe shërbimeve të Kujtesës (e preferueshme)

Të interesuarit, mund të aplikojnë në mënyrë elektronike, duke dërguar CV, dhe të gjitha diplomat apo çertifikatat e trajnimeve të tyre, në email adresën: hr@kujtesa.com duke e specifikuar në “subjekt”, emrin e pozitës për të cilën aplikoni dhe qytetin per te cilin aplikoni.

Në proces rekrutimi ftohen vetëm të interesuarit serioz.
Konkursi mbetet i hapur deri me 01 Prill 2019.

Kujtesa
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)