Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 13.03.2019
Kategoria: Ndertimtari
Pozita: Mjeshtër të mallterit
Lokacioni: Prishtinë
****************************************************************************
Pershkrimi: Kompania “IZOMOBIL”, është kompani që bëjmë termo-izolimin dhe hidro-izolimin e pishinave, terasve, shtëpive dhe ndërtesave me anë të makinave spërkatëse me anë të materialit të Polyureas dhe Poliuretanit.
----------------------------------------------------------------------------------------
Kushtet e punës:
1. Përgaditja e terenit për izolim: rrafshimi e mureve, pishinave, terasve etj. ku do të kryhet izolimi.
2. Të ketë përvoj pune me mallter, ngjitës të keramikave, Fasad etj.
3. Të ketë përvoj pune si Moler,
4. Të jetë i gatshëm të punoj nën presion dhe me orar të zgjatur
5. Të jetë energjik, të ketë aftësi organizuese dhe komunikuese
6. Të ketë aftësi të mira të punës ne ekip
7. Përparësi përvoja e punës si elektricist.
8. Duhet të jetë i motivuar për  punë
****************************************************************************
Për informata më të hollësishme mund të na vizitoni në zyret tona, gjindemi në: Lagjen Kalabria, Rr.Ymer Aliu, Nr.70, Pallati Z4, Hyrja 1, Prishtinë.
Çdo ditë pune duke filluar nga ora 9:00 deri ne ora 17:00, ose mundë të lajmeroheni në Nr e Telefonit. 049 496 546.
****************************************************************************
Emri i Kompanisë: Izomobil                  Website: www.izomobil.com

E-mail: izomobil@gmail.com                www.fb.com/izomobilkosova

Izomobil
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)