Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 13.03.2019
Konkurs pune
Kontrollimi Teknik “AGS” ne Komoran shpall konkurs te punes per:

1 INSPEKTUES

KRITERET PËR PUNËSIM

• Diplomë shkollimi me pergaditje te mesme shkollore drejtimi: teknik, makinerise, automekanik, autoelektricist dhe komunikacion
• Pervoj praktike se paku 6 muaj ne servisim te automjeteve ose praktik ne Qendra per Kontrollim Teknik te automjeteve.
• Patent shofer

BENEFITET

• Kontratë pune sipas ligjeve në fuqi
• Pagesë të rregullt
• Orar të rregullt

Te gjithe te interesuarit per kete pozite te lajmrohen ne zyret e QKT ne Komoran  ose email:agskosovo@hotmail.com dhe  ne nr 045121001.


AGS
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)