Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 10.02.2019
Tregu Group zhvillon aktivitetet tregtare dhe sherbyese në 5 Qendra. Posedon hapsira me ambient  të mbyllur me kushte bashkëkohore.
"Tregu Group" është njëra ndër Kompanitë më të suksesshme për punësim në qytetin  e Prishtinës andaj i motivojmë kandidatët që të na bashkohen në rrugëtimin tanë.

Tregu Group shpall konkurs pune për poziten:

Dizajner Grafik

Kualifikimet e kërkuara:

-Të jetë i/e diplomuar në drejtimet komunikim vizuel, dizajn grafik;
-Të ketë minimum 3 vjet pervojë pune në fusha relevante si advertising, social media, brand identity design;
-Të jetë i/e aftë të punojë me Adobe InDesign, Illustrator, Coreldraw dhe  Photoshop;
-Të ketë aftësi të punojë në presion, në një ambient super dinamik pune;
-Të jetë energjik/e, të ketë iniciativë dhe kreativitet, të ofroj ide të reja në çështje të ndryshme lidhur me procesin e punës;
-Të ketë aftësi bashkëpunuese;
-Të posedoj aftësi të mira interpersonale;
-Të ketë njohuri të gjuhes Angleze.

Kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë duhet të na dërgojnë Portolion dhe CV përmes Web: http://www.tregugroup.com/ apo  e_mailit: info@tregugroup.com,  dhe në numrin e viberit +38345559450

*Kontaktohen për intervistë vetëm më të vlerësuarit.

TREGU GROUP SHPK
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)