Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 10.02.2019
KOMPANIA PËR PËRPUNIMIN DHE PAKETIMIN E FRUTAVE TË THATA, “KONUTS” SH.P.K,  SHPALLË KONKURS PUNE:

Për Agjent/e të Shitjes

Kriteret:
• Të ketë së paku 3 vjet përvojë pune në sektorin e shitjes;
• Të ketë informacione të përgjithshme për qytetet e Kosovës dhe vend-ndodhjen e tyre;
• Të jetë i motivuar për punë;
• Të jetë komunikativ dhe fleksibil;
• Të posedojë patent-shoferin e kategorisë “B”
• Për shkak të specifikave të punës, kandidatët preferohet (por nuk është e domosdoshme) që të jenë femra

Detyrat dhe përgjegjësitë:
• Kryen vizita te klientët të cilët ia përcakton kompania;
• Hulumton dhe raporton në kompani lidhur me gjendjen e produkteve të konkurrencës në treg;
• Mirëmban dhe përkujdeset për vizualitetin e rafteve dhe produketeve te klienti në nivel ditor;
• Avancon pozitat e produketeve të kompanisë te secili klient që viziton;
•Raporton në nivel ditor te kmenaxheri i shitjes për secilen punë të kryer te klienti

Çfarë ofrojmë ne:
• Mundësi zhvillimi në sektorin e shitjes;
• Përmirësim të aftësive aktuale, përkatësisht në proceset e shitjes;
• Rrogë dhe kushte konkurruese

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në në info@selmans.net

KONUTS shpk
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)