Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 10.02.2019
A&A Communication Prishtinë-- Ofron këto vende te punës

Kërkojmë 20 PUNTOR me njohuri dhe komunikim të mirë te Gjuhës Gjermane ... Për Agent Shitës Marketingu,

Kushtet e punës janë shumë të mira, me pagë Bazë prej 500 Euro, me orar të punës prej 8 Orëve

Orari i punës prej orës 08:00 - 16:00  
Te Shtunën dhe te Diellën Pushim .
Si dhe çdo 2 (Dy) Jave  Provizion

Te gjithë ju që jeni të interesuar që  të keni një vend te punë afatgjate dhe pagë të rregullt mujore PA PROBLEME, jeni të mirë se ardhur .

Gjindemi Mbrapa Teatrit Kombetar në  Prishtinë .

Rruga Agim Ramadani
10000 Prishtine

Ju Mirpresim te gjithe juve !

Me Respekt :
A&A Communication GROUPE
Numrin e telefonit
tel: +37744 824 439 (VIBER)
tel: 049/945-315


A&A Communication
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)