Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 31.01.2019
"COMEX L.L.C" shpalle konkurs për plotësimin e vendit  të lire të punës në pozitën e Shitës Komercial ne Sallone bukurie (Frizere), me brendet “PASTEL Make-up dhe KEUNE haircolor”, ne gjithe Kosoven.

Kandidatët e interesuar duhet t’i plotësojnë këto kushte:
  • Të kenë së paku përvoje pune ne shitje dhe njohje ne kozmetike,
  • Të kenë motiv të lartë dhe aftësi për punë,
  • Të ketë patentë shofer;
Punët dhe detyrat për pozitën e Shitësit komercial janë:
  • Hulumtimi dhe vizitat e tregut dhe aktiviteteve të konkurrencës si dhe, nevojës për promovime dhe marketing;
  • Mirëmban dhe avancon pozitat e rregullta të mallit si dhe kujdeset për ekstra pozicionimet dhe asetet e kompanisë të kontraktuara në pikat përkatëse; dhe
  • Raportimi për kryerjen e punëve dhe ecurinë e procesit të shitjes tek Menaxheri i Shitjes.
Vetem ata kandidatët qe kane njohuri me kozmetike do te kontaktohen dhe do t’i nënshtrohen intervistës. Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre deri më 31 janar 2019, vetem ne kete e-mail : info@comex-ks.com

COMEX L.L.C
+38349117313
rr: fehmi lladrovci nr;36
Fushe Kosove,

Prishtine Kosove


COMEX L.L.C
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)