Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 09.02.2019
Intermediate Java Developer (Full-time)

Vizah SH.P.K është në kërkim të një Intermediate Java Developer me aftësi të dëshmuara në Java. Oferta e punës është afatgjate. Kontaktet do të jenë direkt me kompaninë zvicrrane.

Përgjegjësitë:
• Bashkëpunim dhe mbështetje të team lead aktual
• Integrimi ne ekipin aktual
• Pergaditja e stafit te ri per ngritje te kapaciteteve
• Te kuptuarit e kodit ekzistues
• Te kuptuarit e kerkesave te klientit dhe implemnetimi i tyre
• Raportim per klientin si dhe per perfaquesit e Vizah`s
• Aftësi të mira të komunikimit në gjuhën angleze apo gjermane.
• Aftësi në të shprehurit e ideve në mënyrë të qartë.

Njohuritë:
• Aftësi të dëshmuara në teknologjinë Java.
• Pervoje pune me Spring (framework)
• Aftësi në zhvillimin e UI – qoftë me HTML, apo me ndonjë formë tjetër të XML (sikur, për shembull, në zhvillim të aplikacioneve në Android).
• Aftësi për të shkruar Unit Test-e dhe për t’i mirëmbajtur ato.
• Njohuri mbi veglat CI/CD.
• Gatishmëri për të marrë vendime mbi përzgjedhjen e veglave të punës si dhe mbi framework-at me të cilët punohet.
• Te kuptuarit e qartë te veglave te punes si Maven apo Gradle, Eclipse, dhe Git
• Gatishmëri me që të njoftohet me teknologji të reja.

CV-në tuaj e mirëpresim në jobs@vizah.ch

Vizah shpk
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)