Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 09.02.2019
Udhëheqës i ndërrimit

Stella Petrol hap konkurs për Udhëheqës të ndrrimit të pompës në Prishtinë
  •     Mirepritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kerkesave.
  •     Të udhëheq punëtorët
  •     Te ketë paraqitje profesionale
  •     Orari i punës i plotë
  •     Bashkëpunon me tërë stafin

Të interesuarit të na shkruajnë në numrin e telefonit në viber +38349242515 ose të dërgoni CV në emailin stella.gjakove@hotmail.com

Stella
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)