Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 15.12.2018
KONKURS PUNE “ EGI GROUP ” Fabrika e Re Zahaq

Kërkohen 6 Operator në Makineri - Fabrika e Re në Zahaq

KRITERET PËR PUNËSIM
• Diplomë e Shkollës së Mesme, preferohet drejtimi Teknik
• Preferohet përvojë pune në maqina
• Aftësi analitike dhe logjike për zgjedhjen e problemeve
• Aftësi të punës në grupe

BENEFITET
• Kontratë pune sipas ligjeve në fuqi
• Sigurimi shëndetësor
• Pagesë të rregullt
• Orar të rregullt
• Trajnime adekuate për pozitë

APLIKIMI
Duke dërguar CV-në tuaj me aplikacion në ETC  Pejë tek Recepsioni dhe tek zyret e Fabrikes se Re në Zahaq, po ashtu edhe në email-in hr.egigroup@gmail.com

Konkursi mbetet i hapur nga data: 05.12 – 15.12.2018
Për informata shtesë mund të thërrisnin në numrin pa pagesë: 0800 30 300

ETC
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)