Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 15.12.2018
Extreme Pizza kërkon të punësojë:

- 2 Punëtorë për përgaditje dhe prerje te Doner-it.

Përvoja e punës është obligative.

Të interesuarit mund të aplikojnë te Extreme Pizza,
Rruga Agim Ramadani A/1, Aktash.

044 701 491

EXTREME PIZZA
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)