Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 04.01.2019
Kompania Aurona me vendodhje në Prishtinë kërkon të punësojë:

Agjent/e i/e Shitjes në Teren

Përgjegjësitë kryesore:

• Te kete pervoj pune si Agjent-e Tregtar-e
• Prezantimi dhe shitja e produkteve të kompanisë.
• Zbaton planin e parashikuar të shitjes
• Analizon prezencën e produkteve në treg
• Përcjell konkurrencën në treg
• Prezanton risitë dhe qëndrimet e kompanisë
• Te jetë I përgjegjshem në orar të punës
• Raporton në baza Javore
• Të jetë në gjendje për të maksimizuar produktivitetin dhe efikasitetin si dhe arritjen e objektivave te caktuara të shitjes

Kualifikimet:
• Të jetë pozitiv-e dhe I motivuar për punë,
• Të ketë patentë shoferin kat. B
• Përvojë pune së paku 6 muaj në shitje,
• Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi
• Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit.
• Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo në grup
• Të jetë fleksibil dhe t'u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve
• Gatishmëri për punë nën kushte presioni dhe punë me orar fleksibiliteti .

Procedura e Aplikimit:
Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV dhe dokumentet e tjera përcjellëse në e-mail adresën:
s.sopi21@gmail.com
nr tel 049 355 063 & 044 355 063


Në intervisë do të ftohen vetëm kandidatët e zgjedhur për pranim.


Aurona
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)