Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 04.01.2019
Skandinavia Connect ofron vendet e punës si mëposhtë:

1. Agenta per Call Center ne gjuhen norvegjeze dhe suedeze

Kerkojme agenta te shitjes qe kan njohuri te gjuhes norvegjeze apo suedeze.

Kandidatet duhet te jene te afte ne shkrim dhe lexim, mjaftueshem per kompletimin e shitjeve.

Vendi i punes gjindet te sheshi i Bill Clinton, Prishtine, kurse mundesite e fitimit jan teper te mira per agentat e duhur.

Te interesuarit jan te mirseardhur per bisede te zyra jon. Tel 045 336 228

2. Agenta Per Call Center ne gjuhen angleze

Kerkojme agjenta te shitjes per tregun e Skandinavise ne gjuhen angleze

Kandidatet duhet te jene te afte ne shkrim dhe lexim, mjaftueshem per kompletimin e shitjeve.

Vendi i punes gjindet te sheshi i Bill Clinton, Prishtine, kurse mundesite e fitimit jan teper te mira per agentat e duhur.

Te interesuarit jan te mirseardhur per bisede te zyra jon. Tel 045 336 228

Skandinavia Connect
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)