Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 03.01.2019
Kompania Fenix Shop Online si lidere ne fushen e shitjeve Online ne Kosove shpall konkurs per keto pozita te lira pune :

-Marketing & Social Media
-Programer /Web Design
-Fotograf /Dizajner
-Agjent i shitjes


FORMA E VETME E APLIKIMIT

-Dergimi i CV, duke perfshire te gjitha njohurite dhe pervojat ne punet e mehershme + nje foto ne emailin zyrtar : fenix.kosovashop@gmail.com

Shenim: Shkruaj ne "Subject" se per cilen pozite aplikoni.

Ne interviste ftohet vetem personat te cilet mendojme se jane te pershtatshem per kompanine tone.

Fenix Shop Online
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)