Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 27.03.2018
Almakos sh.p.k mirret me shitjen e produkteve konditorike dhe higjenike , ben distribuimin e disa brendeve ne Kosove

Shpall konkurs per : Komercialiste per Prishtine (femer)

Detyrat dhe pergjegjesite:
 • Arritja e objektivave mujore te percaktuara
 • Vizita te rregullta tek klientet sipas planit te vizites
 • Prezantimi i produkteve te kompanise
 • Pergjegjes per plotesimin e qellimeve te percaktuara, dhe zhvillimin e marredhenieve me kliente ne territorin e caktuar
 • Te respektoj politikat dhe procedurat e kompanise
 • Te jene te gatshem te punojne dhe jashte orarit per qellime te kompanise
Kualifikimet e kerkuara  :
 • Minimum shkolla e mesme e perfunduar
 • Te kete pervoje pune ( te specifikohet puna e me hershme)
 • Aftesi te shkelqyeshme te komunikimit ne te folur dhe ne te shkruar
 • Aftesi te mira negocimi dhe bashkepunimi me stafin
 • Obligative Patent shoferi – Kategoria B
 • Te jete banuese e rajonit te Prishtines

Te gjitha te interesuarat te dergojne CV-ne e tyre se bashku me fotografi ne email almakos001@gmail.com apo mund te kontaktoni dhe ne numrin 045 502 651

ALMAKOS SHPK
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment