Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 31.03.2018

KONKURS PËR PUNË


"COMEX L.L.C" shpalle konkurs për plotësimin e vendit  të lire të punës në pozitën e Shitësit ambulant ne Sallone bukurie (Frizere)


Kandidatët e interesuar duhet t’i plotësojnë këto kushte:


Të kenë së paku përvoje pune ne shitje kozmetike

Të kenë motiv të lartë dhe aftësi për punë,

Të ketë patentë shofer;


Punët dhe detyrat për pozitën e Shitësit komercial janë:


Hulumtimi dhe vizitat e tregut dhe aktiviteteve të konkurrencës si dhe, nevojës për promovime dhe marketing;

Mirëmban dhe avancon pozitat e rregullta të mallit si dhe kujdeset për ekstra pozicionimet dhe asetet e kompanisë të kontraktuara në pikat përkatëse; dhe

Raportimi për kryerjen e punëve dhe ecurinë e procesit të shitjes tek Menaxheri i Shitjes.


Kandidatët e përzgjedhur pas aplikimit do t’i nënshtrohen intervistës. Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre deri më 31 mars 2018, në e-mail adresën: info@comex-ks.com.


COMEX L.L.C
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment