Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 12.04.2018
A&A COMMUNICATION Gjilan

Shpall konkurs për 20 puntor

A&A COMMUNICATION shpall konkurs për 20 vende të lira pune për Call Agent.

Të interesuarit për aplikim duhet të plotësojnë këto kushte :
Të ketë shkathtësi në komunikim të jetë i motivuar dhe dinamik
Te interesuarit apo te interesuarat per pune duhet te ken njohuri me gjuhen Gjermane ne te folur dhe te ken aftesi komunikative me klient gjerman .


Paga Mujore  300€ .FIXe
PLUS PROVISIONE QDO 2 JAVË bashk me  + BONUSE

Orari I punes nga ora 09:00 gjer ne oren 17:00 
Te Shtunen. , 09:00 - 12:00


Na kontaktoni permes numerave te telefonit :
TEL : +377 44 82 44 39 viber
ipko TEL :  049 945 315

A&A Communication
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment