Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 11.04.2018
SHITËSE NË SALLON

Kushtet:

1) E domosdoshme përvoja e punës në shitje
2) Të jetë e shkathët dhe komunikative

Për aplikim duhet të paraqiteni personalisht në MOB IN Peje:

​
Tel: 049 937 808

www.mobin-ks.com
info@mobin-ks.com

MOBIN
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment