Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 30.03.2018

Kompania “Te Liridoni-J” Ferizaj , me qellim te plotesimit te vendeve te reja te punes

        Shpall konkurs për pozitën:


• SEKTORIST/E

• Ferizaj – 10 Pozitë


Detyrat dhe pergjegjesite:

• Kontrollimi produkteve, dhe pozicionimin ne raft

• dukshmërinë maksimale, hapësirën e produkteve në rafte.

• Prezantimi I  raporteve ditore  të rregullta me stafin menaxhues.

• Zhvillimi i vazhdueshëm i aftësive personale dhe teknikave të prezantimit

• Asiston në zhvillimin efektiv të brendeve perkatës.

• Siguron informacion për gjendjen e stokut si dhe informacione të tjera të nevojshme.

Kualifikimet profesionale dhe arsimore :

• Diplomë e shkollës së mesme

• Aftësi të mira komunikimi.

• Të jetë fleksibil dhe t'u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve

• Gatishmëri për punë nën kushte presioni dhe punë me orar fleksibiliteti.

CV-të së bashku me dëshmitë e kualifikimeve  të dërgohen përmes email adresës

te-liridoni-j@hotmail.com  ,ose kopjet fizike te dokumentacionit te dorezohen

ne Kompanin “Te Liridoni-J” Ferizaj –Rruga “Ahmet Kaciku “Ferizaj,  afer xhamise se madhe.

       

    Vetëm kandidatët të cilët hyjnë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

        Konkursi është i hapur deri me  Daten : _30.03.2018_


TE LIRIDONI-J
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment