Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 01.04.2018
Kompania Intercoop group sh.p.k Pejë shpall konkurs për vende të reja te punës.

1. Kuzhinjere

Kandidatët e interesuar për poziten duhet ti plotësojnë këto kushte:

- Përvojë pune të ngjajshme se paku 1 vitë;


Afati i konkurimit, zgjatë  prej 12.03.2018 deri 01.04.2018
Të gjithë të interesuarit munde ti dorzojn aplikacionet ose CV se bashku me dokumetacionin personal ne zyren e Intercoop group sh.p.k, Pejë, prej ores 9:00-15:00 dhe nr e tel 049 770 192
Gjithashtu  mund të dërgoni CV në  email adreses: punesimi@intercoop-group.com

Intercoop group sh.p,k.
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment