Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 11.04.2018

Star Kids Academy shpalle


KONKURS


Per EDUKATORE


Kushtet dhe kualifikimet :

1.Te kete te perfunduar Fakultetin e Edukimit -Drejtimi parafillore ose

2.Te kete te perfunduar Filozofik-Drejtimi Pedagogji e pergjithshme 

3.Te kete se paku 3 vjet pervoj pune ne edukimin e femijeve

4.Te jene kreativ dhe bashkepunues

5.Te kene te perfunduar trajnime adekuate profesionale  te qertofikuara nga MASHT per edukimin parafillor 

6.Te kene komunikim te shkelqyr duke marre parasyshe punen me femije CV dhe Leter Motivimi mund ta dergoni ne starkidsacademy1@gmail.comStar Kids Academy
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment