Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 01.04.2018

Kompania Intercoop Group Sh.p.k Pejë shpall konkurs për vende të reja te punës.


Menagjer i Marketingut-Pergaditja e lartë shkollore,


- Përvojë pune të ngjajshme se paku 1 vitë;


- Aftësi të mira komunikimi dhe negociuese;


- Patent shoferi kategoria B.


Afati i konkurimit, zgjatë  prej 12.03.2018 deri 01.04.2018

Të gjithë të interesuarit munde ti dorzojn aplikacionet ose CV se bashku me dokumetacionin personal ne zyren e Intercoop group sh.p.k, Pejë, prej ores 9:00-15:00

Gjithashtu  mund të dërgoni CV në  email adreses: punesimi@intercoop-group.com


Intercoop Group
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment