Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 10.04.2018

Kompania Gjermane-Zvicerane "CleanAir" me seli ne Prishte shpall vende te lira pune ne te gjithe teritorin e Kosoves
POZITA:
-Agjent/e tregtar {shitje direkte dhe reklamim}
KUALIFIKIMET:
-Shkolla e mesme e perfunduar
-Te jete mbi moshen 18 vjet
-Vetur private
-Te kete aftesi te mira komunikimi
-Energji dhe kreativitet gjate punes
-Perparsi kane qiftet
-Te jete ne gjendje te punoj ne kolektiv
PERFITIMET:
-Pagesa sipas marrveshjes (standart europian)
-Bonuse extra
-Udhetime seminarike mbrenda dhe jasht Kosoves
-Seminare dhe trajnime biznesore (komunikim, prezantim ,shitje, menaxhim)
-Ngritje profesionale ne karrieren biznesore me program te hapur "OPPURTUNITY CHART" qe dmth ngritje e pozites ne biznes
-Orar te plote dhe gjysem orari
KONTAKT:
-Te gjithe aplikuesit e interesuar te dergojne CV-te e tyre ne kete email adress: shpresmir.1994@zbavitu.net
tel: 049277950
viber: +38649277950


CleanAir
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment