Kthehu
Përshkrimi Afati për aplikim: 09.04.2018

GTH shpk me seli ne Prizeren , aktiviteti ynë kryesor afarsit është tregtia me produkte të duhanit, shpallë:

KONKURS


Pozita: Agjent I shitjes

Vendi: Prishtinë


Detyrat dhe Përgjegjësitë:

- Bën shitjen e produkteve të duhanit në pikat shitëse

- Zbaton në përpikmëri planin e shitjes

- Përkujdeset për rritjen e shitjes në pikat shitëse

- Krijimin e territorit të shitjes së produkteve

- Vizita të rregullta të klientëve

- Prezantimin e programeve në treg

- Detyrat shtesë të kërkuara nga punëdhënësi në fushën përkatëse


Kualifikimet e kërkuara:

- Së paku shkolla e mesme

- Përvoj pune së paku 1 vit

- Të ketë njohuri për produktet e duhanit

- Aftësi të shkëlqyeshme komunikuese

- Patent shoferi kategoria B (e obligueshme)

Të gjithë të interesuarit duhet të dergojnë CV-në e tyre ne e-mail adresën elektronike gth.aplikoperpozite@gmail.com. Afati I fundit per aplikim është deri me 30.03.2018


GTH
APLIKO TANI
Bashkangjit CV (doc,docx,txt,pdf,zip)
advertisment